OFERTE DE TRANSPORT SI MARFĂ

Găsiti rezultate în bursa de transport: 1000


Găsiti rezultate în bursa de transport:   1000
Cuvinte cheie: camion pentru transport internațional - Turcia, transport internațional - Serbia, camion pentru transport internațional - Bosnia și Herțegovina, camion pentru transport internațional - Kirghizia, transport internațional - Turcia, Transport internațional truck to Bulgaria, Transport internațional truck to România, Transport internațional truck to Bosnia și Herțegovina, international load to Serbia, Transport internațional truck to Franța, Camion pentru transport internațional de la  , camion pentru transport internațional până la  , international load to Europa, international load to Asia, transportation and logistics offers
Pentru a spori șansa dvs de găsit marfă pentru camionul dvs, publicați oferta dvs pentru un camion liber. Toți utilizătorii noștri vor vedea ca căutati marfă și oamenii cu marfă potrivită vor lua legatura cu dvs.

PUBLICA CAMION

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Ivanjica,
Țară:RS - Serbia

belisar d.o.o. logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: Brcko,
Țară:BA - Bosnia și Herțegovina


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET