ȘTIRI STATUL AR PUTEA DA ÎNAPOI O PARTE DIN BANII PLĂTIŢI PENTRU TAXA AUTO

STATUL AR PUTEA DA ÎNAPOI O PARTE DIN BANII PLĂTIŢI PENTRU TAXA AUTO

statul ar putea da înapoi o parte din banii plătiţi pentru taxa auto

Statul dă inapoi românilor o parte din banii plătiţi pe taxa auto, potrivit ministrului Mediului. Attila Korodi susţine că cei care au plătit deja această taxă de la 1 ianuarie 2007 vor primi înapoi diferenţa dintre valoarea actuală a taxei şi cea stabilită în noul proiect.

Procedura de restituire a banilor va fi stabilită de autorităţi în termen de o lună. Noul proiect mai prevede că banii pe taxa auto pot fi returnaţi şi celor care îşi vând maşina într-o altă ţară, membră a Uniunii Europene, dar şi celor care îşi accidentează maşina şi o radiază.

Potrivit noii formule, a treia variantă, taxa va fi calculată în funcţie de emisiile de dioxid de carbon şi noxe. În cazul autoturismelor noi, taxa va fi mai mare, iar nivelul ei va scădea odată cu valoarea maşinii.

Noua variantă a taxei va intra în vigoare la 1 iulie 2008, iar banii încasaţi vor fi folosiţi numai pentru proiecte de mediu.


There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Ivanjica,
Țară:RS - Serbia

belisar d.o.o. logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: Brcko,
Țară:BA - Bosnia și Herțegovina


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET