ȘTIRI ROVINIETA VA FI ELIMINATĂ: TAXA DE DRUM VA FI INCLUSĂ ÎN CARBURANT

ROVINIETA VA FI ELIMINATĂ: TAXA DE DRUM VA FI INCLUSĂ ÎN CARBURANT

rovinieta va fi eliminată: taxa de drum va fi inclusă în carburant
Rovinieta va fi eliminată, iar taxa de drum va fi inclusă în preţul carburantului. Propunerea venită din partea transportatorilor a fost acceptată de ministerul Economiei şi Finanţelor. Cele două părţi vor semna săptămâna viitoare un acord în acest sens.

"Suntem fericiţi să auzim că rovinieta va fi eliminată? Da! Şi nu numai pentru transporturile comerciale, ci pentru absolut tot. Urmează ca luni să ne întâlnim cu ministrul Orban pentru a discuta ultimele amănunte şi detalii", a declarat pentru The Money Channel Augustin Hagiu, preşedinte FORT.

La întâlnirea din 13 martie 2008 dintre transportatorii rutieri şi reprezentanţii Ministerului Transportatorilor semnarea unui protocol a fost amânată. Transportatorii rutieri ameninţau atunci că dacă nu se va ajunge la un acord, vor recurge la proteste.

Protocolul care ar trebui semnat săptămâna viitoare conţine 11 revendicări, printre care eliminarea plăţii rovinietei pentru drumurile naţionale, eliminarea totală a restricţiilor de circulaţie a camioanelor, anularea taxei de înmatriculare pentru vehiculele cu Euro 4 şi Euro 5, asigurarea transparenţei colectării accizelor din carburanţi şi monitorizarea de către asociaţiile patronale din transporturi a utilizării acestora pentru construcţia şi întreţinerea drumurilor.


There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - FranțaCategoria: Firma de transport
Oras: Atyrau,
Țară:KZ - Kazahstan


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET