ȘTIRI REGISTRUL COMERTULUI AR PUTEA TRECE DE LA MINISTERUL JUSTITIEI LA CAMERA DE COMERT

REGISTRUL COMERTULUI AR PUTEA TRECE DE LA MINISTERUL JUSTITIEI LA CAMERA DE COMERT

 registrul comertului ar putea trece de la ministerul justitiei la camera de comert
Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) ar putea trece din subordinea Ministerului Justitiei (MJ) in cea a Camerei de Comert si Industrie (CCIR), varianta in care a functionat pana in 2002, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta initiat de Ministerul pentru IMM-uri, transmite Mediafax.

Trecerea ONRC din subordinea MJ in cea a CCIR a fost prevazuta intr-o lege adoptata de Parlament in primavara anului 2006 si declarata neconstitutionala, ulterior, de Curtea Constitutionala din cauza modului in care a fost adoptata.

Potrivit proiectului de Ordonanta de Urgenta, publicat pe site-ul Ministerului pentru IMM-uri, registrul central al comertului se tine de catre ONRC, "entitate fara personalitate juridica", organizata si functionand pe langa CCIR, iar Oficiile registrului comertului se organizeaza in subordinea ONRC, functionand pe langa fiecare Camera de Comert si Industrie judeteana.

"Este normal ca Registrul Comertului sa se intoarca la Camerele de Comert, pentru ca a fost creat de ele. Cat a functionat in subordinea Ministerului Justitiei, s-a indepartat de comerciant si de sensul pentru care a fost creat", a declarat agentiei MEDIAFAX Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesiuni Liberale.

El a adaugat ca proiectul, aflat in prezent in dezbatere publica, va ajunge pe masa Guvernului in maxim o luna.There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - FranțaCategoria: Firma de transport
Oras: Atyrau,
Țară:KZ - Kazahstan


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET