ȘTIRI ROVINIETA AR PUTEA FI ELIMINATĂ

ROVINIETA AR PUTEA FI ELIMINATĂ

rovinieta ar putea fi eliminatĂ
Reprezentanţii ministerului Economiei şi Finanţelor vor discuta marţi cu transportatorii rutieri eventualitatea eliminării rovinietei. Conform declaraţiei preşedintelui Federaţiei Operatorilor Români de Transport, ministerul Transporturilor este de acord cu solicitarea transportatorilor, cu condiţia ca taxa auto să poată fi colectată din preţul carburantului. La ultima discuţie avută cu reprezentanţii ministerului Economie pe această temă, care a avut loc pe data de 13 martie, transportatorii au ameninţat că vor recurge la proteste dacă nu se va ajunge la un acord.

La finalul acestei ultime întâlniri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat că „ Unele solicitări ale operatorilor de transport rutier nu sunt rezonabile. De exemplu, nu poţi să ceri o infrastructură mai bună, dar să vrei eliminarea finanţării, cum este rovinieta”.

Ministrul Transporturilor consideră „rezonabile” solicitările cu privire la înfiinţarea unui sistem unic de control pentru toţi operatorii, a unui sistem de autorizare a personalului şi a accesul la toate documentele din acest domeniu.

Protocolul între cele două părţi care ar trebui semnat conţine 11 revendicări, printre care eliminarea plăţii rovinietei pentru drumurile naţionale, eliminarea totală a restricţiilor de circulaţie a camioanelor, anularea taxei de înmatriculare pentru vehiculele cu Euro 4 şi Euro 5, asigurarea transparenţei colectării accizelor din carburanţi şi monitorizarea de către asociaţiile patronale din transporturi a utilizării acestora pentru construcţia şi întreţinerea drumurilor.


There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Ivanjica,
Țară:RS - Serbia

belisar d.o.o. logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: Brcko,
Țară:BA - Bosnia și Herțegovina


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET