ȘTIRI PERMISUL AUTO EUROPEAN ESTE GATA PESTE 4 LUNI

PERMISUL AUTO EUROPEAN ESTE GATA PESTE 4 LUNI

permisul auto european este gata peste 4 luni
PERMISUL AUTO EUROPEAN ESTE GATA PESTE 4 LUNI

Politia le recomanda românilor sa nu se mai înghesuie sa-si schimbe permisul auto, daca nu este expirat.

Sa mai astepte macar 4 luni, pentru ca din vara, va aparea permisul european.

Noul carnet va costa în jur de 100 de lei noi si va arata exact ca cel din strainatate. Pe permis vor fi doua poze una clasica si una în medalion. A doua se va vedea pe ambele fete ale carnetului. În loc de însemnele României va fi sigla Uniunii Europene.
Noutatea consta în faptul ca pe carnetul de conducere vor fi trecute si alte informatii despre sofer, de exemplu, daca poarta sau nu ochelari.

BULGARIA NU RECUNOAŞTE PERMISUL EUROPEAN

Bulgaria nu recunoaşte încă permisul european de conducere, motiv pentru care autorităţile nu fac nicio distincţie între documentele cetăţenilor străini provenind din celelalte state membre ale Uniunii Europene şi cei din afara spaţiului comunitar. 'În prezent, toţi străinii care conduc autoturisme în Bulgaria sunt egali în faţa legii', a declarat inspectorul de poliţie Emil Tonev, explicând că, deşi Bulgaria a devenit membră a UE la 1 ianuarie 2007, mai sunt încă multe lucruri de făcut pentru armonizarea legislaţiei rutiere.
Intenţionăm să modificăm în cursul acestui an legislaţia în domeniul traficului rutier, tocmai datorită faptului că am devenit membri ai Uniunii Europene', a mai spus Tonev. La acel moment, permisele de conducere ale tuturor cetăţenilor din statele membre vor fi recunoscute de legislaţia bulgară. În prezent, numai personalul militar din ţările NATO pot circula în această ţară pe baza permiselor străine.

Potrivit legislaţiei în vigoare, un cetăţean străin poate conduce o maşină în Bulgaria pe baza permisului de conducere eliberat de autorităţile din ţara de origine pe o perioadă de până la un an din momentul intrării sale pe teritoriul Bulgariei. Dacă ţara de origine a cetăţeanului respectiv nu a ratificat convenţia de la Viena din 1968 privind legislaţia rutieră, permisul de conducere trebuie tradus în limba bulgară.

Rompres/Antena 3There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Ivanjica,
Țară:RS - Serbia

belisar d.o.o. logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: Brcko,
Țară:BA - Bosnia și Herțegovina


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET