ȘTIRI NOI RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE-BUCURESTI

NOI RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE-BUCURESTI

noi restricŢii de circulaŢie-bucuresti
NOI RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE-BUCURESTI

De luni dimineaţă au intrat în vigoare noi restricţii de circulaţie în Capitală. Trei zone din Bucureşti sunt afectate de reparaţii la infrastructura rutieră. E vorba despre Bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Polonă şi şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Podului Mioriţa. Traficul general pe Bulevarul 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între strada Liviu Rebreanu şi bulevardul Theodor Pallady, va fi închis pe sensul de mers dinspre bulevardul Basarabia spre bulevardul Theodor Pallady.

Rutele ocolitoare pentru şoferi sunt: bulevardul Basarabia - bulevardul 1 Decembrie 1918 - strada Liviu Rebreanu - bulevardul Nicolae Grigorescu - bulevardul Theodor Pallady sau bulevardul Basarabia - bulevardul Nicolae Grigorescu - bulevardul Theodor Pallady. În schimb, se va redeschide traficul general pe celălalt sens al Bulevardului 1 Decembrie 1918, iar arterele ce traversează bulevardul vor rămâne deschise.

Până pe 20 martie nu se mai circulă nici pe strada Polonă din Capitală, din cauza lucrărilor de reabilitare. Reparaţiile se vor face în două etape: mai întâi se va lucra pe tronsonul cuprins între strada Mihai Eminescu şi strada Justinian, iar în perioada 20 martie - 5 aprilie se va închide porţiunea de drum dintre strada Ion Bogdan şi şoseaua Ştefan cel Mare.

Tot de luni s-a închis traficul în zona Podului Mioriţa, pentru lucrări de reparaţii care vor dura până pe 15 martie. Din fericire pentru şoferi, comisia tehnică a Primăriei Capitalei a decis ca traficul între Casa Presei Libere şi Băneasa să fie închis doar în intervalul orar 23.30 şi 4.00 dimineaţa.

Antena 3There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - FranțaCategoria: Firma de transport
Oras: Atyrau,
Țară:KZ - Kazahstan


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET