ȘTIRI FONDURI PENTRU FORMAREA PROFESIONALA A TRANSPORTATORILOR

FONDURI PENTRU FORMAREA PROFESIONALA A TRANSPORTATORILOR

fonduri pentru formarea profesionala a transportatorilor

Lansat la mijlocul lunii februarie, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) ofera companiilor autohtone posibilitatea de a compensa costuri legate de fomarea profesionala a angajatilor cu bani proveniti din Fondul Social European. Incepand din aceasta luna, companiile active in transporturi si servicii conexe vor putea depune cereri de finantare pentru proiecte ce au ca scop formarea profesionala continua sau cresterea calitatii si productivitatii muncii.

„POS DRU finanteaza proiecte care au in vedere pregatirea specifica a transportatorilor. Personalul din sectorul transporturilor trebuie sa fie calificat in activitatea pe care o desfasoara, tinand cont de prevederile legislatiei comunitare si nationale in acest domeniu. In acest sens, POS DRU, prin proiectele privind formarea specifica si generala pe care le finanteaza, contribuie substantial la imbunatatirea competentelor si aptitudinilor necesare transportatorilor“, a precizat Cristina Iova, directorul general al Autoritatii de Management pentru POS DRU.

In cursul acestei luni, Autoritatea de Management pentru POS DRU va lansa cererea de propuneri de proiecte in doua domenii majore de interventie – privind formarea profesionala continua si adaptabilitatea lucratorilor si a intreprinderilor – in cadrul carora pot fi derulate initiative ale unor companii active in transporturi si servicii conexe acestora.

Domeniul major de interventie 2.3 din POS DRU – Acces si participare la Formarea Profesionala Continua (FPC) – prevede imbunatatirea accesului si participarea la programele de FPC, facilitand calificarea angajatilor. Activitatile in cadrul acestui domeniu se vor concentra asupra dobandirii cunostintelor, deprinderilor si competentelor sociale si profesionale specifice unei calificari, prin dezvoltarea si furnizarea programelor de FPC.

Domeniul major de interventie 3.2 din POS DRU – Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii – are in vedere furnizarea de formare profesionala la locul de munca pentru dezvoltarea competentelor, in scopul cresterii calitatii si productivitatii muncii. Astfel, se furnizeaza programe de formare profesionala pentru angajati, in scopul obtinerii competentelor necesare pentru imbunatatirea calitatii si productivitatii muncii.

Intrucat proiectele incadrate in cele doua domenii de intervent ie trebuie sa raspunda unor anumite cerinte, Autoritatea de Management pentru POS DRU va organiza cursuri de formare pentru elaborarea unei cereri de finantare. Accesul la cursuri este asigurat prin inscrierea celor interesati intr-o baza de date a promotorilor de proiecte, alcatuita de Autoritatea de Management pentru POS DRU.There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - FranțaCategoria: Firma de transport
Oras: Atyrau,
Țară:KZ - Kazahstan


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET