ȘTIRI EUROPA, AFECTATĂ DIN NOU DE NINSORILE ABUNDENTE

EUROPA, AFECTATĂ DIN NOU DE NINSORILE ABUNDENTE

europa, afectată din nou de ninsorile abundente

Navigatia fluviala, suspendata 
Drumul dintre Sinaia si cota 1400 a fost blocat sambata si duminica din cauza zapezii cazute, dar mai ales a poleiului de pe carosabil.
Portul Constanta-Sud Fluvial a fost inchis ieri, iar navigatia pe Canalul Dunare-Marea Neagra a fost suspendata din cauza vantului puternic, care ajunsese la o intensitate de 70 km/h.

Consecinte
Vremea rea a perturbat traficul rutier
Traficul rutier a fost ingreunat ieri in Maramures, Crisana, Transilvania, nordul Moldovei si in zona montana din cauza precipitatiilor si a vantului. Cu toate acestea, doar pe trei sectoare de drumuri nationale circulatia a fost intrerupta: pe DN 73C - intre Curtea de Arges si Piatra si intre Curtea de Arges si Tigveni - si pe DN 73D.
Precipitatiile au ingreunat traficul pe 13 sectoare de drumuri nationale, iar pe alte 20 de sectoare zapada framantata asternuta pe carosabil a cauzat blocaje. Utilajele de deszapezire au intervenit si pe regionalele Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta.
Traficul feroviar nu a fost afectat grav din cauza conditiilor meteo, inregistrandu-se doar mici intarzieri pe magistralele montane.
Nici traficul aerian nu a fost perturbat. Probleme minore s-au inregistrat doar pe cateva aeroporturi din Moldova si din vestul tarii, din cauza vitezei vantului. (Mihaela Dinca)

Mai multe ţări din Europa s-au confruntat cu ninsori abundente la sfarsitul săptămânii trecute. Nordul Germaniei şi estul Spaniei au parte în continuare de căderi masive de zăpadă. Ninsorile şi îngheţul au provocat întreruperi ale circulaţiei şi ale furnizării de curent electric.

În Germania, patru oameni au murit, iar opt au fost grav răniţi în accidente rutiere din ultimele zile. În nordul ţării s-au înregistrat 25 de accidente, iar în vest alte 30, majoritatea din cauza gheţii. În jurul oraşului Stuttgart, traficul a fost restricţionat, parţial, iar maşinile turiştilor care plecau la schi au fost obligate să circule cu viteză redusă între Munchen şi Salzburg.

În Spania, două importante autostrăzi au fost parţial închise, iar 44 de şosele regionale au fost blocate de nămeţi. În provincia Murcia, stratul de omăt a măsurat jumătate de metru, iar în Grenada 30 de centimetri. În Andalousia, Almeria şi Grenada, 30 de mii de locuinţe au rămas fără curent electric, după ce vântul puternic a rupt firele de înaltă tensiune.

În jurul Londrei, deşi stratul de zăpadă nu este foarte mare, circulaţia rutieră şi cea feroviară au fost afectate. În centrul Franţei, 100 de mii de case au rămas fără curent electric, după ce viscolul a rupt linile de înaltă tensiune. Şi aici a fost înregistrat un deces. În Austria, 12 mii de case au rămas fără curent electric.

În sudul ţării, 300 de camioane au fost blocate. În centrul şi estul Elveţiei, mai multe autostrăzi au fost parţial închise şi s-a interzis circulaţia camioanelor. Pe aeroportul din Zurich, peste 30 de zboruri către destinaţii din Europa au fost anulate. Căderile masive de zăpadă din Cehia au determinat închiderea aeroportului internaţional din Praga.

Sursa: Realitatea TV


There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - FranțaCategoria: Firma de transport
Oras: Atyrau,
Țară:KZ - Kazahstan


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET