ȘTIRI ROMANIA, PRINTRE TARILE CU CELE MAI PERICULOASE DRUMURI DIN EUROPA

ROMANIA, PRINTRE TARILE CU CELE MAI PERICULOASE DRUMURI DIN EUROPA

romania, printre tarile cu cele mai periculoase drumuri din europa

Romania, printre tarile cu cele mai periculoase drumuri din Europa

Tarile Europei de Est au cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana, in timp ce statele membre din nordul continentului si Malta au cele mai sigure sosele, reiese dintr-un raport publicat, vineri, in editia electronica EUObserver. Raportul intocmit de Eurostat (Oficiul de Statistica al Comisiei Europene) a comparat statisticile din 2004 ale statelor membre si a descoperit ca, din 1994, se inregistreaza progrese importante in siguranta drumurilor din toate tarile.

Exista totusi o diferenta intre statele din vest si cele din estul Europei, mai evidenta decat diferentele dintre statele nordice si cele sudice.

Letonia, Romania, Lituania si Slovacia inregistreaza cel mai mare numar de persoane decedate in accidente de masina la un milion de masini, cu un numar de 752, 749, 571 si respectiv 507 decese.

Malta, Suedia, Marea Britanie, Olanda si Germania au cele mai putine decese si anume 61,117, 121, 126 si 129 la un milion de masini inregistrate.

Regiunile urbane din Europa de nord-vest sunt cele mai sigure in privinta numarului de persoane decedate in accidente de masina. In anul 2004, regiunea germana Bremen a fost zona cu cele mai putine decese si anume 23 la un milion de masini. Berlin, Viena, Stockholm si Bruxelles se numara si ele printre cele mai sigure capitale din UE.

Raportul a mai demonstrat faptul ca zonele cu mai multe masini inregistrate au mai putine decese in accidente de masina.

Tot din aceste cazuri, 43.358 de persoane si-au pierdut viata, ceea ce inseamna o medie de 95 de decese la un milion de locuitori, in UE din 2004.

Bruxellesul a luat deja masuri pentru a reduce numarul de accidente de masina din UE. In luna decembrie a anului trecut, Parlamentul European si statele membre au decis sa armonizeze sistemul de acordare a permisului de conducere.

Executivul UE doreste sa faca obligatorie in toata Europa tinerea aprinsa a farurilor in toate momentele zilei. Acest sistem ar putea reduce numarul mortilor la 3% de la 5%, echivalentul a 1.200 de decese in accidente de masina de la 2.000 de decese din fiecare an in UE.

(Mediafax)There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Ivanjica,
Țară:RS - Serbia

belisar d.o.o. logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: Brcko,
Țară:BA - Bosnia și Herțegovina


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET