ȘTIRI PROBLEME PE DRUMURILE DIN ŢARĂ

PROBLEME PE DRUMURILE DIN ŢARĂ

probleme pe drumurile din ŢarĂ
Problemele de circulaţie în zonele montane continuă să dea de furcă autorităţilor. Circulaţia pe Drumul naţional 67 C, între localităţile Novaci şi Rânca, din judeţul Gorj este în continuare închisă din cauza ninsorii şi a viscolului. Luni noaptea, la mai puţin de o oră de la ridicarea interdicţiilor de circulaţie, traficul a fost din nou blocat în pasul Gutâi. Un autotren nu a mai putut urca şi a paralizat circulaţia mai bine de oră.

La miezul nopţii filtrele poliţiei rutiere de la baza muntelui GUTÂI au fost suspendate. Ninsoarea se oprise de câteva ore bune, pe carosabil mai era un strat subţire de zăpadă şi totul parcă reintrase în normal. Calvarul a reînceput în momentul în care şoferul unui TIR a urcat pe munte neechipat corespunzãtor şi a paralizat traficul. Pe serpentinele de pe DN 18, din pasul Gutâi au rãmas blocate şi utilajele de deszăpezire dar şi o ambulanţă. Tirul a fost în cele din urmă tractat de un utilaj de mare gabarit al drumarilor maramureşeni.

Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat pe drumul naţional 67D, unde circulaţia rutieră între Baia de Aramă şi Băile Herculane a fost închisă mai multe ore. Aici vântul a suflat cu peste 80 de kilometrii pe oră. În judeţul Mehedinţi şapte localităţi au rămas izolate, iar două dintre ele nu au nici măcar curent electric. Şi pe drumurile din Valea Jiului traficul se desfăşoară în condiţii foarte grele. În oraşul Petrila se circulă deosebit de greu.

Şoferii dau vina pe drumari şi spun că autorităţile nu îşi fac datoria. Zăpada căzută din abundenţă dă mari bătăi de cap drumarilor din toată ţara. Unii dintre ei îşi dau toată silinţa, în timp ce alţii se fac doar că muncesc. Şoferii spun că s-au săturat să-i tot ia iarna prin surprindere şi speră ca vremea să se îndrepte curând.

Antena 3


There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - FranțaCategoria: Firma de transport
Oras: Dobrich,
Țară:BG - Bulgaria


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET