ȘTIRI INCA DOUA PUNCTE DE TRECERE A FRONTIEREI IN ARAD

INCA DOUA PUNCTE DE TRECERE A FRONTIEREI IN ARAD

inca doua puncte de trecere a frontierei in arad

INCA DOUA PUNCTE DE TRECERE A FRONTIEREI IN ARAD


La granita dintre Romania si Ungaria vor fi infiintate doua noi puncte de trecere a frontierei, care vor fi deschise in judetul Arad.

Potrivit celor afirmate de viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar, prin noua strategie se incearca relansarea relatiilor economice, in special cele din sectorul agricol.

La randul sau, ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, a declarat, vineri, la Arad, ca a primit solicitari din partea a cinci primarii din localitati situate la granita romano-maghiara, pentru deschiderea unor puncte de trecere a frontierei.
Potrivit celor afirmate de Levente Bognar, citat de Amos News, se are in vederea crearea la Arad a unui pol economic regional, in cadrul caruia sa se dezvolte o retea de schimb de servicii si produse in domeniul agricol. "Localitatile din judetul Arad vizate pentru deschiderea de puncte de trecere a frontierei sunt Iratos si Dorobanti", a spus viceprimarul Aradului.

Sursa: Ziare.com
 There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Bozuyuk,
Țară:TR - Turcia

gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - Franța


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET