ȘTIRI GIURGIU -TAXA NOUA PENTRU TRANSPORTURILE DE MARFA

GIURGIU -TAXA NOUA PENTRU TRANSPORTURILE DE MARFA

giurgiu -taxa noua pentru transporturile de marfa
Giurgiu -Taxa noua pentru transporturile de marfa

Primăria Giurgiu şi Consiliul Local au introdus taxa de trecere pe podul Bizet, care face legătura între oraş şi zona liberă. Unii reprezentanţi ai autorităţilor locale spun că taxa se percepe pentru toate maşinile ce nu sunt înmatriculate în Giurgiu, în timp ce alţii susţin că banii vor fi încasaţi doar de la şoferii tirurilor care transportă materiale către portul Giurgiu.

Angajaţii portului Giurgiu au văzut de dimineaţă, pe podul Bizet, că au fost instalate două gherete cu bariere, aşa cum erau cele din vamă. Casierele percep taxă pentru toate transporturile de marfă care vin dinspre oraşul Giurgiu către port şi zona liberă.

Primarul Giurgiului, Lucian Iliescu, nu a putut fi contactat, dar preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că membrii consiliului au adoptat această hotărâre şi au decis ca taxa să se încaseze începând de joi. Transportatorii sunt obligaţi să plătească între 20 şi 30 de lei, în funcţie de tonajul camionului, pentru a trece peste podul care face legătura între oraş şi zona liberă.

Reprezentanţii Consiliului Local susţin că doar camioanele de la 3 tone şi jumătate în sus plătesc această taxă, în contul căreia pot traversa podul 24 de ore. Camionagiii au posibilitatea să îşi achiziţioneze şi un abonament lunar a cărui valoare se situează între două şi trei sute de lei pe lună.

La începutul lunii ianuarie, sute de şoferi de tir au blocat vama Giurgiu din cauza taxelor de tranzit şi de ecologizare. Ulterior, taxa de tranzit a fost eliminată, iar cea de ecologizare a fost suspendată până când Guvernul va găsi o soluţie legală pentru a o anula.

Sursa: Realitatea TVThere will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
dhl freight macedonia doo logo

Categoria: Alte
Oras: 1000 Skopje,
Țară:MK - Macedonia

omsan lojistik  a.Ş. logo

Categoria: Firma de transport
Oras: Ankara,
Țară:TR - Turcia


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET