ȘTIRI DN 75 - BLOCAT DE O ALUNECARE DE TEREN

DN 75 - BLOCAT DE O ALUNECARE DE TEREN

dn 75 - blocat de o alunecare de teren
DN 75 - BLOCAT DE O ALUNECARE DE TEREN

Circulatia pe DN 75, Câmpeni- Câmpia Turzii, se face pe un singur sens de mers, în apropiere de Vidolm, unde, pe o lungime de 20 de metri, terasamentul a fost distrus în urma eroziunii malului râului Aries. În zona se intervine cu doua autobasculante si doua încarcatoare frontale pentru introducerea de roca si pietris în vederea stabilizarii malului si opririi eroziunii.

Pe de alta parte, Drumul Judetean 762 a fost deblocat în întregime, dupa ce, luni dimineata, o alunecare de teren a angrenat pe sosea pamânt, pietris si copaci doborâti, în zona satului Lunca Goiesti. Interventia drumarilor si a comitetelor locale pentru situatii de urgenta a dus la deblocarea si fluidizarea circulatiei pe DJ 762 si pe cei 20 de metri afectati de alunecarea de teren.

De asemenea, si circulatia rutiera pe drumul national DN 17 B, între localitatile sucevene Vatra Dornei si Brosteni, se desfasoara pe un singur sens în zona comunei sucevene Dorna Arini, dupa ce mai multe stânci s-au desprins de pe un versant si au cazut pe sosea.

Încalzirea vremii si precipitatiile abundente sub forma de ploaie înregistrate în ultimele zile în Alba au provocat depasirea cotelor de atentie pe mai multe râuri. Astfel, cota de atentie era depasita, marti, cu 5 centimetri pe râul Mures, în dreptul orasului Ocna Mures.

RompresThere will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
omsan lojistik  a.Ş. logo

Categoria: Firma de transport
Oras: Ankara,
Țară:TR - Turcia

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Categoria: Firma de transport
Oras: 06000 Ankara,
Țară:TR - Turcia


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET