ȘTIRI CEA DE-A PATRA CONFERINTA IRU DESPRE TRANSPORTUL RUTIER EUROPA-ASIA-VARSOVIA, 14-15 IUNIE 2007

CEA DE-A PATRA CONFERINTA IRU DESPRE TRANSPORTUL RUTIER EUROPA-ASIA-VARSOVIA, 14-15 IUNIE 2007

cea de-a patra conferinta iru despre transportul rutier europa-asia-varsovia, 14-15 iunie 2007
Cea de-a patra Conferinta IRU despre transportul rutier Europa-Asia-Varsovia, 14-15 iunie 2007

Printre personalitatile care vor lua cuvantul în cadrul acestei Conferinte se numara Comisarul european pentru transport al UE, Ministrul transporturilor din Polonia, Presedintele IRU si cel al ZMPD, reprezentanti ai Parlamentului european, ai Forumului international de transport - ECMT, ai Camerei de comert a SUA si nu în ultimul rand operatori de transport din diverse tari.
Se vor pune în discutie doua mari teme:
-Solutii de la “A la Z” pentru operatiunile de transport rutier ale lantului logistic euro-asiatic

-Operatiuni profitabile de transport rutier prin coridoarele euro-asiatice de transport - Reducerea Costurilor si cresterea eficientei

Cu prilejul acestei Conferinte, sub patronajul Ministerului Transporturilor din Polonia va fi organizata si o Reuniune ministeriala. Aceasta va reprezenta o oportunitate de a întalni importanti factori politici de decizie!
Pentru a-si completa experienta si pentru a aduce mai mult farmec întalnirilor de afaceri, oaspetii vor putea participa la evenimente sociale si la atractive tururi organizate dupa Conferinta.
Pentru a simplifica planificarea calatoriei, IRU a negociat tarife cu 15-20% mai ieftine pentru biletele de avion. Pentru grupuri de 30 de participanti la Conferinta, înscrierea celui de-al 31-lea participant este gratuita. Taxa de participare la Conferinta este de 300EURO. Daca exista mai mult de 50 de participanti dintr-o tara se va face tot posibilul sa se asigure translator pentru limba respectiva în timpul lucrarilor Conferintei. Organizatorii ofera servicii de traducere simultana pentru limbile engleza, franceza, poloneza, rusa.

Pentru informatii suplimentare, programul detaliat al evenimentului si date despre organizarea acestuia puteti consulta urmatoarea adresa de pe site-ul IRU http://www.iru.org/Events/Welea07.E.html .
Trimiteti Formularul Dumneavoastra de participare (pe care îl gasiti pe site-ul IRU) sau eventualele întrebari la:

IRU
Fax: +41-22-918 27 28
Tel: +41-22-918 20 75
event@iru.orgThere will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.


Categoria: Firma de transport
Oras: Bozuyuk,
Țară:TR - Turcia

gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - Franța


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET