ȘTIRI ŞOFERII EUROPENI VOR PLĂTI O NOUĂ TAXĂ DE DRUM, PE AGLOMERAŢIE

ŞOFERII EUROPENI VOR PLĂTI O NOUĂ TAXĂ DE DRUM, PE AGLOMERAŢIE

Şoferii europeni vor plĂti o nouĂ taxĂ de drum, pe aglomeraŢie
Proprietarii auto din UE ar putea plăti o nouă taxă de drum, de data asta în funcţie de cât de aglomerată este şoseaua. Anunţul a fost făcut de comisarul pentru Transporturi, Jaques Barrot. „Comisia Europeană va elabora un proiect de lege privind taxarea şoferilor pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi, în funcţie de normele de poluare ale vehiculelor şi de nivelul de congestionare a traficului rutier”, a declarat el.

Comisarul a mai precizat că fondurile colectate din aceste taxe de drum vor putea fi utilizate pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea sistemului de drumuri si a căilor feroviare ale statelor membre.

Oficialul european a început joi o vizită în România şi a avut întâlniri cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Va rămâne în ţară până la data de 8 martie, timp în care se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Finalizarea cadrului legislativ în acest sector, la nivelul Uniunii Europene, este preconizată la sfârşitul lunii iunie şi va permite statelor membre să aplice un sistem mai coerent de taxare pentru toţi cei care folosesc sistemele de drumuri naţionale şi autostrăzi.


There will be new version of Cargoagent.Net at the begining of the next week(07.10.2013).On the new web site of Cargoage...

Pe drumul national RN94 intre Val-des-Pres si Montenevre (de la Vachette pana la granita cu Italia) se vor aplica restri...

Potrivit anunturilor din partea sindicatelor franceze, din data de 13 decembrie 2009, orele 21:30, transportatorii rutie...

Soferii tirurilor de pe ruta Oradea - Bucureşti nu vor mai putea intra în oraş, fiind obligaţi să folosească autos...

Vezi toate știrile »

 
CargoAgent.net - BURSA PENTRU TRANSPORT ȘI MARFĂ


Cargoagent.net este un sistem bazat pe internet, care oferă servicii în domeniul transportului și spediției, pentru firme din Bulgaria, Balcani și întreagă Europa. Noi cream soluții electronice pentru managerii de firme de transport, spediție sau firme comerciale, care îi ajută să-și termine sarcinile mai rapid, mai ușor și mai efectiv.
gefco logo

Categoria: Firma de transport/Expediție
Oras: 92400 Paris,
Țară:FR - Franța

dhl freight macedonia doo logo

Categoria: Alte
Oras: 1000 Skopje,
Țară:MK - Macedonia


CargoAgent.NET +385 1 777 6116, +381 11 414 6410, +90 850 4 663 663
Mail for contact: info@cargoagent.net
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Monday – Friday (07.00 – 16.00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET